Välkommen till mig och vackra Kristinehamn!

Lite om mig...

Jag heter Victoria Käller Guzikowski, men kallas oftast för Vicky. Jag startade mitt företag Färgdrömmaren 2007 med inriktning på färger för personlig utveckling.

I början av 2004 kom en aurakamera in i mitt liv. Jag började läsa om auran, chakrasystemet och färger och har gjort det sedan dess. En helt ny värld öppnades för mig och jag har fördjupat mig inom området som handlar om färgers egenskaper och den mer psykologiska betydelsen av färger. De färger vi omger oss med och skapar visar kort och gott hur vi är och hur vi mår.

I mitt arbete som aurafotograf & färgtolkare vill jag sprida information och kunskap om färgernas magiska värld. Färger beskriver hela vår värld, samt tankar, känslor och beteendemönster. Med kunskap om regnbågens färger, kan vi lära oss mer om både oss själva och andra. Vi får tillgång till ett fantastiskt verktyg som hjälper oss att få insikt om vår framtid!

Jag har sedan 2010 även arbetat med Encaustic Art och erbjuder kurser i detta område. Min drivkraft och inspiration är att jag vill dela med mig av en teknik för hur man tolkar och skapar sina egna bilder.

Den här tekniken skapar automatiskt ett inre lugn, när vi "leker" med färger stimuleras olika sinnen. Om vi har ett harmoniskt inre kommer det att leda till ett harmoniskt yttre. Vi blir minder stressade, får ett ökat fokus och baserar våra beslut utifrån en bra och balanserad grund.

Jag arbetar heltid som aurafotograf, medium, malatillverkare, färgtolkare & Encaustic Art inspiratör.

Min verksamhet finns i centrala Kristinehamn i det inspirerande kvarteret Vågen - Södra Hamngatan 1C.

Jag tar emot för vägledning och har även olika kurser i lokalen.

I detta hus hittar du mig...
Den vackra utsikten över Varnan som flyter genom Kristinehamn precis utanför fönstret.